Софія Ротару – 72-річна зірка радянської та української естради, яка останнім часом майже не виступає, але все ще має свою армію шанувальників. У артистки є сторінка в Instagram, але нові публікації там з'являються дуже рідко. Але, мабуть, перед новим роком Софія Михайлівна вирішила-таки опублікувати миле фото біля прикрашеної ялинки, а в підписі до нього привітала фоловерів зі святами.

Як видно, перед камерою артистка з'явилася у світлому вбранні, її волосся розпущене, а на обличчі мила посмішка. Софія Ротару сидить на підлозі біля красивої ялинки, а навколо неї в'ється запалена гірлянда, яка надає зображенню особливої атмосфери і тепла. Співачка витягла руку в сторону новорічного дерева, як ніби щось на ньому показуючи. У підписі до фото вона написала: "З наступаючими святами, дорогі мої! Удачі та гарного настрою!". Шанувальники Софії Михайлівни не пройшли повз і почали вітати її у відповідь і засипати компліментами.

Нагадаємо, онука Ротару Соня показала трепетне сімейне фото з красунею-бабусею.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ротару "воскресла" після цькування в Росії.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ротару остаточно довели через концерти в Росії, більше співати не буде ніде.