Відома українська співачка Світлана Лобода, яка вже багато років живе і будує кар'єру в Москві, часто радує шанувальників яскравими фото і відео в Instagram. Цього разу зірка здорово здивувала фоловерів своєї сторінки епатажним фото у занадто відвертому вбранні.

Схоже, це фото було зроблено десь за лаштунками концерту Світлани, а вбрання її сценічний образ, хоча це не виправдовує його зайву відвертість. Лобода відображена в русі вона швидко крокує, ведучи за собою натовп підтанцьовки в таких же спекотних убраннях. Як видно, зірка одягнена в екстра-коротку спідничку, яка по боках тримається на декоративних ланцюжках в тому місці, де повинно було б видно білизну. Зверху цей наряді такий же відвертий і також без білизни. На голові Світлани епатажний капелюх з масивним декором. Шанувальники тут же кинулися обговорювати публікацію артистки, не всім подобається така агресивна сексуальність.

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.