Дружина відомого українського телеведучого Дмитра Комарова Олександра Кучеренко, яка також працює телеведучою, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Так, в цей раз зоряна красуня показала вельми незвичайні фото і відео, на яких з'явилася разом з чоловіком у далекому Сінгапурі. Туди вони вирушили святкувати Новий рік.

На знімку, який показала Саша видно, що вони з чоловіком сидять на пляжі в теплій країні. На колінах модель тримає тацю з келихами шампанського, а Діма тримає в руках тарілку з салатом олів'є. У підписі до фото Олександра розповіла, що нарізала салат просто на пляжі. А Комарів у своєму Instagram показав, як це було. Видно, що парочка щаслива разом, адже вони так рідко бувають удвох – Дама весь час у своїх експедиціях. Шанувальники не пройшли повз і почали обговорювати нове фото Олександри. Дівчину засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.