18-річна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко, яка зараз навчається в Нью-Йорку, як і бабуся співає, а ще займається моделингом. Красуня зібрала понад 150 тисяч фоловерів у своєму Instagram, часто публікуючи в мережі яскраві кадри з повсякденного життя. Нещодавно юна знаменитість виставила трепетний сімейний кадр, позуючи з татом Русланом, мамою Світланою, старшим братом Анатолієм і зірковою бабусею. Так, дівчина привітала шанувальників з Новим роком 2020, показавши, як провела його в колі рідних і близьких.

"2020 ✨ I have a good feeling about this one!(2020. У мене гарне передчуття!)", - поділилася радістю Соня. Фолловери не пройшли повз: "З Новим роком, з Новим щастям🎉🎉🎉❤️", "Чудова родина!", "Класна фота🔥 здоров'я вашій сім'ї і всіх благ!", "Гарна родина! Щастя, любові та здоров'я!😍👍🎉💝❄️🎇", "З Новим Роком!!! 🎉❤️".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Нагадаємо, внучка Софії Ротару прикрасила нью-йоркську осінь української харизмою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що внучка Софії Ротару закохала Манхеттен почуттям стилю.

Також портал "Знай.uа" писав, що внучка Софії Ротару відкрила осінній сезон в Нью-Йорку.