Популярна російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус потрапила до лікарні з гострою бактеріальною інфекцію. Зірка перебуває у тяжкому стані.

Про це Асмус написала на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

"Ні це фото, ні кілька моїх останніх постів не дуже мають відношення до того, що у мене зараз на насправді відбувається. Я лежу в лікарні. Вже тиждень. Якась гостра бактерійна інфекція. Вистави з високою температурою, зустріч з переможцями конкурсу з останніх сил, одна швидка, друга, в зрештою забрали. Цілодобово під крапельницями з температурою, яка не збивається, і в жахливому стані", — написала Асмус.

Христина Асмус, RT
Христина Асмус, RT

Ймовірною причиною захворювання, вважає Христина, є ослаблений на тлі стресу від роботи імунітет. Останнім часом у неї було багато зйомок й мало відпочинку. Сама Христина також зазначила, що раніше їй вже викликали кілька разів карету "швидкої допомоги", адже вона фактично не відпочивала.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Організм, мабуть, зрозумів, що відпочинку від мене чекати не варто і вирішив сам собі влаштувати відпустку 🛌🤪 Виписати обіцяють завтра, але будуть дивитися за станом. Така ось фігня. Ні подарунків не встигла купити, ні настрою особливо святкового немає 🎄" - резюмувала акторка.

Зазначимо, що у 2019 році на екрани вийшов фільм "Текст", де Христина Асмус виконала одну з головних ролей. У картині акторка зіграла у дуже відвертій сцені й одразу стала однією з найбільш обговорюваних акторів.

Відео з постільною сценою з фільму одразу стало широко поширюватися мережею. Після цього актрису почали і її чоловіка Гаріка Харламова почали цькувати, говорили про те, що пара розлучилася і подала на розлучення. Користувачі почали масово труїти Асмус і Харламова за те, що заміжня жінка дозволила собі участь в таких зйомках.

Нагадаємо, у Харламова після інтимних сцен з Асмус розв'язався язик: "Психлікарня і поминки".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що російська актриса Христина Асмус після нещодавніх зйомках у секс-сцені У фільмі "Текст" звернулася до журналістів і шанувальників.