Юрій Великий – актор, який тепер пародіює в "95 Кварталі" президента Володимира Зеленського. У своєму Instagram комік вже ділився фотографіями своїх перевтілень у президента, а тепер ось похвалився в мережі, що записав традиційне новорічне звернення президента на свій манер. Повне відео цього звернення можна переглянути в YouTube, а у своєму Instagram комік показав стопкадр цього виступу, привертаючи увагу глядачів.

У підписі до кадру Юрій Великий написав: "Якщо це пародія на привітання Президента, то нехай вона буде такою. Всіх з наступаючим Святом! Миру, Любові, Добра". Шанувальники пародиста Зеленського почали активно обговорювати його нову публікацію. Хтось вітає актора у відповідь, хтось говорить про схожість Великого з Зеленським, а інші просто пишуть компліменти та побажання.

Нагадаємо, Юрій Великий розповів, що думає про Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що розкрилися шокуючі деталі помпезної справи Януковича.

Також портал "Знай.ua" писав, що 25 тисяч українців підтримали петицію на сайті президента.