Популярна українська співачка, з "попою як у Кім", красуня Настя Каменських зустрічала новий 2020 рік без свого чоловіка Потапа. Лисий з MOZGI полетів разом зі своїм гуртом до Єгипту. Проте Анастасія не згаяла можливості привітати своїх шанувальників з Новим Роком і залишити для них вельми мотивуючі слова.

Так, в мережі Instagram Каменських виклала знімок в чудовому вбранні.

Публікація Насті Каменських, Instagram
Публікація Насті Каменських, Instagram

До речі, фотографію зробили ще в 2017 році для спеціального різдвяного музичного проєкту Xmas with NK. Вона позує у блискучій бронзовій спідниці та білосніжній блузці з екстремальним декольте до талії і прозорою вставкою.

"Happy New Year! Вітаю всіх з Новим Роком! 2019 був дуже насиченим, крутим і справді незабутнім! Я бажаю вам мріяти! Пам'ятайте, що мрії збуваються, якщо бути наполегливим і наполегливо йти до поставленої мети. Вірте в себе і ніколи не зупиняйтеся. Будьте щасливі і ніколи не бійтеся труднощів! Нехай у новому 2020 році реалізуються всі ваші плани!", - написала Настя.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, новий рік 2020: як привітали українців Каменських, Полякова, Кароль, Осадча, Бабкін та інші.

Як повідомляв Знай.uа прийомна донька Потапа оголилася біля панорамного вікна в Нью-Йорку: "Попереду чекає…".

Знай.uа писав, знав тільки Потап? Каменських вперше показала свої тату в ефірі "Х-Фактор".