Скандальновідома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні й шпагатів в бікіні, що неодмінно вивалює на своїй сторінці в соцмережі Instagram. На Новий рік балерина вирушила до океану в Таїланд, де кинулася міряти пляжі і не тільки своїми шпагатами.

Так, цього разу Настя саме свій шпагат і показала, та ще й в такому купальнику, який ледь щось прикриває. Волочкова відображена на палубі яхти у воді, вона стоїть у вертикальному шпагаті – витягнувши вгору одну руку і одну ногу. На ній рожеве бікіні з тонкими лямками, її волосся розпатлане, а на обличчі – величезні сонцезахисні окуляри. У підписі до фото балерина написала: "Високо. Перший шпагат нового року. Перш, ніж засуджувати, задайтеся питанням, чи можете так ви?". Фолловери артистки звичайно ж почали обговорювати її нове фото.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.