У США знайшли мертвою відому реп-виконавцю Лексію Аліджай.

У перший день нового 2020 року померла 21-річна реперка Лексія Аліджай. Про це повідомляє Metro . Що стало причиною смерті молодої дівчини наразі невідомо.

Двоюрідна сестра співачки Рейз Кларк не знаходить собі місця, ніхто не може зрозуміти, чому дівчини не стало в розпал свята.

"Пішла справжня легенда. Якщо ви знали або чули її музику, то вас почне морозити. Я так спустошена зараз, щоб щось сказати. Моя прекрасна сестра, з таким великим талантом і душею. Тебе не стало занадто рано", - цитує видання слова сестри Лексії Аліджай.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фотографії та пости зі співчуттями також виклали в мережу й інші родичі та близькі співачки. ЗМІ звернули увагу, що ще у вівторок, 31 грудня, Лексія була активною в соцмережах і не проявляла ні ознак хвороби, ні ознак депресії.

Родичі дівчини виявилися не готовими прийняти таку новину, тому всі вони шоковані та перебувають у великій журбі.

Лексія Аліджай прославилася завдяки тому, що виконала кавер-версію пісні Бейонсе Girls love. А після цього, коли про її талант заговорили, в 2017 році дівчина випустила дебютний альбом "Growing pains".

Нагадаємо, 26 грудня у Москві на 87 році життя померла видатна акторка та театральний режисер Галина Волчек

Як повідомляв портал Знай.ua, американський комік Кріс Коттон помер з невідомих причин.

Також Знай.ua писав про те, кого світ втратив у 2019 році