У кіновсесвіті Marvel з’явиться супергерой-трансгендер та інші представники ЛГБТ-спільноти. Про це повідомив голова Marvel Studios Кевін Файгі під час заходу, який проходив у Нью-Йоркській академії кіно, інформує ВВС.

За словами Файгі, це станеться вже у наступному фільмі студії. “Супергерой-трансгендер з’явиться дуже скоро. В одному з фільмів, які ми зараз знімаємо”, - сказав Файгі. Таким чином, Файгі підтвердив інформацію, яку повідомляли ЗМІ ще в минулому році, про те, що супергерой-трансгендер з’явиться у фільмах після “Месники: Війна нескінченності”.

Капітан Америка
Капітан Америка

Також у листопаді 2020-го вийде фільм “Вічні”, у якому вперше в історії Marvel головним героєм буде гей.

Нагадуємо, що днями з’явилось повідомлення про те, що компанія Warner Brothеrs планує зйомки фільму про сина Гаррі Поттера, який покладе початок новому кіносеріалу у всесвіті Джоан Роулінг.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, актори кіносаги "Гаррі Поттер" знову зустрілися разом, щоб відзначити Різдво.

Також Знай.ua писав, зірка "Гаррі Поттера" Деніел Редкліфф зіграє супергероя у Marvel.