Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне відео, щиро привітавши своїх шанувальників з Новим роком 2020. Так, артистка приміряла білу шубку і шапку, позуючи на тлі ялинки.

"З Новим роком, друзі ❤️❤️❤️", - підписала ролик Гросу. Фолловери залишилися в захваті: "Красиві очі і губи теж❤️", "І тобі зіроч❤❤❤❤ько", "Красуня🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Спасибі Аліна, вас теж з новим роком успіхів вам у вашій творчості.😘", "Які у тебе гарні і великі очі😍 Красуня👍 Алін, дякую, за привітання✨🙏 І тебе З Новим роком🎉🎄", "Тіна кароль вас теж зі святом", "Дякую, тебе теж ти тама красива😍😍🔥🔥🔥❤️❤️❤️", "Аліна ти чудова🌹🌹".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.