Чимало дітей відомих акторів виховують дітей-трансгендерів, повідомляє портал StarHit.

Зокрема, бажання стати хлопцем виявила донька Анджеліни Джолі та Бреда Піта Шайло. Хоча офіційного підтвердження цьому ще нема, але Шайло Джолі-Пітт вже стала обличчам кампанії за право кожного жити в тому образі чи тілі, в якому він або вона хоче.

А нещодавно про те, що її старший син є трансгендером, повідомила Шарліз Терон. За її словами хлопчик на ім’я Джексон ще в три роки виявив бажання стати дівчинкою, хоча більшість вважає, що в такому віці дитина занадто мала для такого вибору.

Шарліз Терон, фото: PeopleTalk
Шарліз Терон, фото: PeopleTalk

Також заявили про своє бажання самостійно визначати, ким себе вважати, діти Уілла Сміта Джейден і Уіллоу. Хоча актор вважає, що вони з дружиною дещо перегнули палицю щодо виховання без упереджень, Джейден вже встиг стати обличчям жыночоъ колекцыъ выдомого бренду одягу Louis Vuitton.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадуємо, що перший герой-трансгендер зовсім скоро з’явиться у супергеройському кіновсесвіті Marvel.

Як повідомляв портал Знай.ua, актори кіносаги "Гаррі Поттер" знову зустрілися разом, щоб відзначити Різдво.

Також Знай.ua писав, зірка "Гаррі Поттера" Деніел Редкліфф зіграє супергероя у Marvel.