Відомий український телеведучий і гуморист Сергій Притула, який також відомий своєю волонтерською діяльністю, часто радує публіку яскравим і веселими постами в своєму Instagram. Так, в цей раз ведучий показав яскраве фото з відпочинку в Карпатах, і похвалився, що у нього почалася відпустка.

Як видно, перед камерою Притула з'явився, поринаючи в крижану купіль десь серед карпатських гір. З виразу його обличчя можна здогадатися, що йому прохолодно, враховуючи ще й те, що навколо все завалено снігом. У підписі до фото Сергій Притула написав: "А ось і відпустка. Палкий вам карпатський привіт! Хотів би написати "гарячий", але... аж зуби зводить". Шанувальники телеведучого не залишили без уваги таку публікацію, і почали активно обговорювати нове фото Сергія. Люди бажають йому доброго відпочинку, але деякі турбуються, щоб не замерз там з таким відпочинком.

Нагадаємо, Сергій Притула розповів, чому зненавидів Францію.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Притула не втримався після зустрічі Зеленського з Томом Крузом.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Сергій Притула зізнався про зворушливе повідомлення від незнайомки.