Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка багато років не виступає в Україні, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно артистка показала дивне відео, на якому з'явилася в ще більш дивному образі. В ролику можна побачити Лободу, яка співає без музики і мікрофону, а просто знята на телефон.

Як видно, перед камерою зірка з'явилася в синьому вбранні. Тут видно лише невелику частину цього сценічного костюма, а раніше вона вже публікувала фото в ньому. Цей наряд складається з двох шматочків тканини, які ледве прикривають інтимні місця на тілі зірки. І, фото і на новому відео Лобода з'явилася у величезному капелюху, декорованому бахромою. Саме цей капелюх викликав безліч обговорень в мережі, адже він нагадує фанатам торшер. Звичайно ж публікація Світлани не залишилася без уваги, фоловери почали активно обговорювати і спів артистки, і її образ.

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.