Відома у всьому світі світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, зібрала в своєму Instagram багатомільйонну армію шанувальників. Красуня часто радує публіку яскравими постами в соцмережі, а в цей раз здорово здивувала публіку, опублікувавши знімки з повсякденного життя.

Як видно, перед камерою Кімберлі з'явилася сірому спортивному костюмі – широких штанях і трохи більш темною толстовці. Волосся зірки прилизане і зібране на потилиці, а на її обличчі немає макіяжу. Кім тримає в руках стаканчик кави, вона ніби чимось стурбована і не дивиться в камеру, а відображена в місці, яке схоже на якийсь магазин. У підписі до фото Кім Кардашьян коротко написала слово "Просто". Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію красуні і почали її обговорювати.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.