Вже 22 лютого Україна дізнається ім'я того самого артиста, який представить нашу країну на Євробаченні-2020. Саме в цей день відбудеться фінал Національного відбору. У п'ятницю, 10 січня, озвучать імена тих, хто пройшов у фінал Нацвідбору. Вони в прямому ефірі поборються за право представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі.

Поки відомі імена лише кількох молодих і перспективних українських артистів, які подали заявки і розраховують на участь у півфіналі.

Jerry Heil (Яна Шемаєва) підготувала для конкурсу смішну пісню з соціальним підтекстом іноземною мовою.

"У мене є стала думка лише з приводу іншого питання. Я маю пісню зі ржачним текстом на важливу, на мою думку, соціальну тему. Я би хотіла, щоб вона прозвучала не тільки в межах України. Вона не обов’язково повинна коказувати вокальні дані тут це навіть зайве буде. + ніби Євробачення — не тільки вокальне змагання, наскільки я встигла переконатися за рокі перегляду трансляцій. Єдине — пісня, яку травня, — англійською. І грі слів можуть не зрозуміти у нас...", - сказав вона.

Jerry Heil

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Переможниця ювілейного сезону "Х-фактора" Еліна Іващенко вже написала і навіть презентувала у фіналі свою пісню для Національного відбору, яка отримала назву Get up.

"Поки готуємо пісню - хочеться ще доповнити її якимись звуками, ефектами, вокалом. В цілому це та ж пісня, що звучала на "Х-факторі", але ми її трохи переробимо і вийде щось на зразок реміксу", - розповіла артистка.

Еліна Іващенка

Актор серіалу "Школа" і фіналіст шоу "Голос. Діти" Андрій Бойко теж чекає оголошення результатів кастингу.

"Я повністю розумію, наскільки це серйозний крок, ми дуже серйозно поставилися до пісні і постаралися зробити її максимально чесною, невигадану! Це історія про те, що мені довелося прожити у відносинах з дівчиною! Я хочу своїм прикладом показати, що підліток у 17 років може бути артистом", - сказав він.

Андрій Бойко

Нагадаємо, що у столиці Нідерландів, Амстердамі, відбулося грандіозне шоу Het Grote Songfestivalfeest за участю зірок "Євробачення" попередніх років.

Як повідомляв портал Знай.ua, рік, що завершується, був багатий на різні скандали за участю зірок шоу-бізнесу. Створили рейтинг найгучніших серед них.

Також портал Знай.ua писав, що відома українська співачка Тіна Кароль стала другим членом журі національного відбору на пісенний конкурс "Євробачення-2020".