Популярна українська співачка Аліна Гросу, яка в дитинстві прославився піснею "Бджілка" і запам'ятався публіці милими кучериками і дзвінким голоском. Дівчинка виросла, вийшла заміж і тепер радує фанатів яскравими фото в своєму Instagram. Цього разу красуня показала кілька святкових фото, а у підписі до публікації написала цілий список різдвяних фільмів, які збирається подивитися на вихідних.

Як видно на нових фото, перед камерою Аліна з'явилася в стильному білосніжному брючному костюмі з чорними ґудзиками, а на її ногах витончені босоніжки в тон наряду. Волосся співачки зібране в акуратну зачіску, а на її обличчі легкий макіяж. Гросу сидить у чорному шкіряному кріслі, змінюючи позу на камеру, а навколо новорічний декор. Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію артистки, її засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначною заявою.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.