Відомий український виконавець, репер і бізнесмен Олексій Потапенко, який у минулому році одружився зі співачкою Настею Каменських, часто радує фанатів яскравими фото і відео з особистого і творчого життя. Днями Потап разом з дружиною відправився на відпочинок до Мексики, де вони були кілька місяців тому, і виклав фото звідти.

На новому знімку, який Олексій зробив сам, вони з Настею позують в обнімку, стоячи на веранді свого будиночка біля самого пляжу з безкраїм горизонтом, а навколо густа зелень. На прогулянку Потап одягнув світлу футболку з яскравим принтом, а Каменських чорної прозорої накидці, її волосся розпущене, вона прикрасила їх квіткою. У підписі до фото артист написав: "Чудові дні починаються", а шанувальники почали активно обговорювати нову публікацію красуні.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Також портал "Знай.иа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.