Популярна американська телезірка, модель і одна з наймолодших мільярдерів світу Кайлі Дженнер часто радує багатомільйонну аудиторію у своєму Instagram яскравими фото. В цей раз зоряна красуня вирішила похвалитися фотографіями, на яких позує в незвичайному вбранні. Також на цих фото можна помітити, що Кайлі змінила зачіску.

Як видно, перед камерою модель з'явилася в екстремально-короткому сіро-синьому платті з цікавим візерунком, яка обтягує соковиті принади на її тілі. Кайлі крутиться перед камерою, демонструючи соковиті форми, а в руках тримає яскраво-жовту сумочку. При цьому волосся у Дженнер раптово стали довгими і такими ж жовтими, як і сумочка, хоча швидше за все – це перуку, а на обличчі дівчини щільний шар макіяжу. Фолловери не пройшли повз і почали коментувати публікацію.

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.