Популярна українська співачка Maruv, яка свого часу виграла Нацвідбір на Євробачення, але так і не поїхала через скандал навколо виступів у Росії активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно артистка виставила серію пікантних кадрів, показавши, в якому незвичайному вбранні зустріла Новий рік 2020. Так, артистка приміряла фірмові латексні лосини, довгі рукавички і корсет з пушком, а яскраві прикраси і котячі вушка зробили образ ще сексуальніше.

"Kitty Cat", - лаконічно підписала Анна Корсун. Фолловери залишилися в захваті, не скупившись на компліменти: "Таких дівчаток як Maruv , раз-два і край. Але Maruv все одно - ПЕРША !!!", "Яка гарненька кішечка!", "Секс 🔥🔥🔥", "🔥🔥🔥....яка кицюня!!мяу!!!", "Ааааа яка кицяяя , я не можу😍🔥", "Багіра👑", "З синім кольором бомбічно виглядає💥🔥😻 Дуже тобі личить!💙💙💙", "Шикарна😍🔥🔥🔥", "Ну як завжди, КІШЕЧКА...МРРР".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, MARUV зробила жорстку заяву з приводу Євробачення, не це хотіли почути від неї українці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.