Ведучий церемонії "Золотий глобус" Рікі Джервейс заявив, що Голлівуд зайнятий не акторською майстерністю, а спортзалом і стероїдами. За його словами, деякі актори відвідували школу рідше шведської екоактивістки Грети Тунберг.

Рікі Джервейс

Так, ведучий 77 церемонії вручення кінопремії Джервейс обрушився з критикою на акторське співтовариство.

"Актори, які знімаються в голлівудських фільмах, видають фэнтезийно-пригодницьку нісенітницю. Вони носять маски, мантії і дуже тісні костюми. Їх робота - більше не акторське мистецтво, а похід у спортзал двічі в день і прийняття стероїдів", - заявив він.

Джервейс закликав потенційних лауреатів премії "не використовувати свій вихід за нагородою як платформу для політичного висловлювання".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Ви не в тому становищі, щоб вчити публіку життя. Ви нічого не знаєте про справдній світ. Більшість з вас провели в школі менше часу, ніж Грета Тунберг. Тому якщо ви виграєте, піднімайтеся, забирайте свою маленьку нагороду, дякуйте свого агента і свого бога і забирайтеся звідси", - зазначив він.

Рікі Джервейс

Слід зазначити, що 77-а церемонія вручення кінопремії "Золотий глобус" завершилася в Лос-Анджелесі в ніч на понеділок, 6 січня. Головну премію отримала військово-історична картина "1917" про 2 британських солдатів під час Першої світової війни.

Нагадаємо, як виглядали зірки Голлівуду на "Золотому глобусі".

Як повідомляв портал Знай.ua, Бред Пітт став володарем "Золотого глобуса" за кращу чоловічу роль другого плану у фільмі Квентіна Тарантіно "Одного разу в Голлівуді".

Також портал Знай.ua писав, що американський актор Хоакін Фенікс став володарем престижної кінопремії "Золотий глобус" в категорії "Краща чоловіча роль у драматичному фільмі".