Генеральний директор "Матч ТВ", журналістка Тіна Канделакі відреагувала на критику телеканалу через показ повтору фіналу молодіжного чемпіонату світу з хокею-2011 під час вирішальної гри 2020 року. Про це вона написала у своєму Telegram-каналі.

Тіна Канделакі

Так, через таке рішення багато вболівальники були повністю впевнені в тому, що російська збірна обіграла канадців, а не поступилася, як це було в реальності.

"Виявляється, повтор блискучого фіналу МЧС-2011 з хокею, який ми показали на "Матч ТВ", це "модель прийняття рішень на основі маніпуляції і підміни". По-моєму, "маніпуляція" – це використовувати моє ім'я в пості виключно для кликбейта. Що ж до плутанини в головах деяких людей, скажу: прогноз погоди по телевізору не скасовує необхідності подивитися у вікно перед виходом з дому. Якщо ви промокли, це не означає, що хтось вами маніпулює", – написала журналістка.

Скріншот, Telegram

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Скріншот, Telegram

Нагадаємо, що чолі Російської Федерації Володимиру Путіну організували на Червоній площі "товариський хокейний матч" з Нічної хокейної лігою.

Як повідомляв портал Знай.ua, 19-річна дочка відомої російської журналістки Тіни Канделакі виявилася власницею елітного спа-салону, який показав виручку в 50 мільйонів.

Також портал Знай.ua писав, що канадський воротар українського походження Террі Савчук був визнаний кращим гравцем свого амплуа за всю історію Національної хокейної ліги.