Багато західних знаменитостей у боротьбі із зайвою вагою досягають дивовижних результатів. Актори та співаки скидають по декілька десятків кілограмів, дивуючи змінами у зовнішності своїх фанатів. Особливо відзначилися, наприклад, Брітні Спірс, Бейонсе, Адель, Агілера, Осборн.

Келлі Осборн, фото: golos.ua
Келлі Осборн, фото: golos.ua

Келлі Осборн

Келлі Осборн схудла на 23 кг. Зміни у зовнішності зірки почали відбуватися після того, як її запросили взяти участь у шоу "Танці з зірками". Однак, організатори поставили Осборн жорсткий ультиматум - мінус 10 кг. Це стало найкращою мотивацією для зірки. неймовірного результату Келлі вдалося досягти через півроку тренувань з персональним тренером, відмови від алкоголю і фаст-фуду в користь корисної і легкої їжі. Щоправда, тоді Осборн схудла не на 10, а аж на 20 кг.

Крістіна Агілера, фото: golos.ua
Крістіна Агілера, фото: golos.ua

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Крістіна Агілера

Скинула близько 25 кілограмів. Був період, коли Агілеру через її надмірну вагу перестали впізнавати на вулиці. Після довгої боротьби із зайвими кілограмами співачка вже було змирилася та заявила, що їй комфортно у своєму тілі. А тоді раптом змінилася до невпізнання і досягнувши розміру S замість XL.

Рене Зелвегер, фото: golos.ua
Рене Зелвегер, фото: golos.ua

Рене Зеллвегер

Скинула близько 15 кілограмів. Пожертвувати фігурою акторці довелося заради ролі у "Щоденники Бріджит Джонс". Рене доводилося то товстіти, то худнути. Потім для ролі в "Чикаго" знов худнути. А тоді знову, отримавши пропозицію знятися у "Бріджит Джонс: грані розумного", поправлятися аж на 6 розмірів. В результаті Рене звернулася до фахівців, щоб повернути форму. Дієтолог створив для актриси спеціальну легку програму, яка виключала борошняне, солодке, жирне і алкоголь. У раціоні Зеллвегер залишилися індичка, тунець, салати і овочі на пару, які акторка вживала без масла і солі.

Брітні Спірс, фото: golos.ua
Брітні Спірс, фото: golos.ua

Брітні Спірс

Скинула майже 20 кілограмів. У період коли всесвітньовідома співачка страждала від депресії, вона сильно набрала вагу і збрила волосся. Однак, з часом Спірс взяла себе в руки і постала перед публікою струнка і щаслива, і знову на сцені. Худнути зірці допомогла білкова низковуглеводна дієта. В раціон співачки входили нежирне м'ясо, риба, яйця, рис, овочі і деякі фрукти,. Харчуватися потрібно дрібними порціями. Також Брітні щодня тренувалася і навіть найняла особистого тренера.

Бейонсе, фото: golos.ua
Бейонсе, фото: golos.ua

Бейонсе

Скинула 15 кілограмів. Всю свою зоряну кар'єру співачка то худла, то товстішала, тож її вага завжди була дуже обговорюваною темою. Бувало, що знаменитість могла схуднути на 30 кілограмів, а бувало, що набирала 15. Часто співачка самостійно вигадувала для себе дієти. Найвідоміші з них – макробіотична дієта, коли не можна вживати сіль; дієта південного пляжу, коли можна їсти тільки рибу і овочі; дієта п'яти факторів, коли будь-яка страва має готуватися не більше п'яти хвилин; плюс вегетаріанство і спорт.

Адель, фото: golos.ua
Адель, фото: golos.ua

Адель

Адель завжди твердила, що її пишні форми – це природно і красиво, оскільки вона співачка, а не топ-модель. Однак за останній рік вона схудла на 20 кілограмів. На дієту співачка сіла після розлучення. Вона навіть записалася в спортзал і полюбила смузі. Співачка навчилася бути іконою стилів і стежити за вагою, при цьому не сильно зраджуючи своїм принципам.

Нагадаємо, Мелу Гібсону – 64: найкращі фільми голлівудського актора для зимових вечорів

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Містеру Біну" — 65 років: знаменитий комік святкує ювілей

Також "Знай.ua" писав, що Адель перетворилася на скелет після розлучення з чоловіком: "Виглядає хворою та нездоровою"