Відомий український виконавець, актор і продюсер Олексій Потапенко, більш відомий як Потап, який у минулому році одружився з колегою по сцені Настею Каменських, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно закохані відправилися на відпочинок до Мексики, звідки звичайно ж викладають яскраві фото. Так, нещодавно Потап показав милий кадр з велопрогулянки з дружиною.

Як видно, подружжя відображені на прогулянці на вулиці дружини високих пальм. Каменських вийшла покататися на велосипеді у білій сукні-сорочки і чорні босоніжки на низькому ходу. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж і мила усмішка. Потап ж в строкатих шортах і білій сорочці, у нього на голові солом'яний капелюх. У підписі до фото Олексій написав: "Люблю тебе, люба зайчик". Шанувальники в захваті від нового фото Потапа з Настею, парочку засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.иа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.