Відома російська світська левиця і журналістка Шахрі Амірханова, яка в минулому очолювала редакцію журналу Harper’s Bazaar, повернулася до колишнього партнера музиканта Олександра Липськомго. Про це повідомляє телеграм-канал одного з російських видань. Виявилося, що парочку вдалося сфотографувати разом в Rooms в Казбегах в Грузії.

"Колеги нещодавно писали, що екс-главред Harper’s Bazaar Шахрі Амірханова і музикант Олександр Липський розлучилися. Але, як виявилося, ні, і ось вам пруфи. Пара проводить новорічні канікули в Грузії, їх помітили разом в Rooms в Казбегах. Скромненько і нетипово, але дуже мило", - йдеться в повідомленні. Варто зазначити, що походження фото невідомо, також немає підтвердження цієї інформації.

Шахрі Амірханова і Олександр Липський
Шахрі Амірханова і Олександр Липський

Нагадаємо, "Колишня" Зеленського на всю країну зганьбила президента.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у мережі згадали, як Емма Робертс жорстоко побила нареченого Евана Пітерса.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, з ким у Меган Маркл найближчі зв'язки у монаршій родині.