Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив кумедний кадр, показавши, як проводить Різдво в компанії дружини Сніжани і хороших друзів: співачки та актриси "Жіночого Кварталу" Віри Кекелії і її чоловіка, музиканта Романа Дуди. Так, артисти вийшли в кафе на чашечку кави, а шанувальники запідозрили зазвичай струнку Віру в першій вагітності. Варто нагадати, що саме Сергій та Сніжана буквально "звели" Романа і Віру на проекті "Голос країни 7".

"Мої Любимочки🤎 Ранок. Харків. Кава..", - лаконічно підписав Бабкін. Фолловери не пройшли повз: "Кекелія вагітна? Якось покругліла дуже.", "Як можна не любити Бабкіних?Вони ж світяться,до таких,як до дива,хочеться доторкнутися!😍😍😍", "У Віри 2❤️", "Віра і Сніжана сестри ?", Друзі, ви нереально круті, правда, всі-всі!", "Відразу видно вагітну жінку😊", "Мені здається, що хтось чекає на ляльку 😌", "Бабині все спалили 🙈", "А Вірочка вагітна і схоже дівчинкою) Здоров'я і щастя!!!", "Миле фото🔥. А мені здається, що Віра і Сніжана дуже схожі?".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.