Пасажирський літак авіакомпанії «Українські авіалінії», на борту якого перебувало 178 осіб, розбився незабаром після зльоту з аеропорту Імама Хомейні в столиці Ірану. На борту Боїнга 737, рейс PS 752 якого прямував з Тегерана в Київ, не залишилося нікого в живих. Поки не зрозуміло, чи пов'язана трагедія з атакою військових баз США Іраном, а попередньою версією є технічна несправність лайнера, який здійснив свій перший політ в 2016 році. Так, українські та російські зірки шоу-бізнесу не пройшли повз моторошної трагедії, висловлюючи свої співчуття на сторінках в Instagram.

"Наші співчуття родинам пасажирів та екіпажу. Серце розривається. Молімося.", - не приховувала сум телеведуча Лілія Ребрик.

"Неосяжна розумом трагедія! Жах, біль і страх всередині! Моя сім'я і я приносимо співчуття всім рідним і близьким загиблих.", - жахнулася Маша Єфросиніна.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Обгорілі деталі літака розкидані по всьому передмістю іранської столиці... Час міцно триматися за руки. Щирі співчуття сім'ям... Ходять чутки, що літак помилково збили іранські військові. Ви вірите в таку версію?", - проводить розслідування Володимир Остапчук.

"Жахливі новини ( Співчуття родичам загиблих в авіакатастрофі", - трепетно співчувають Катя Осадча і її чоловік Юрій Горбунов.

"Жахлива трагедія... Щирі співчуття родинам загиблих в авіакатастрофі українського літака в Ірані.
🕯", - відмовляється вірити Святослав Вакарчук.

"Мої співчуття рідним і близьким загиблих. Невже саме так повинен був початися рік...? Чому? За що? Бідні люди..... Україна прийми найщиріші співчуття.....", - горює Філіп Кіркоров.

"Неймовірна трагедія... Мої щирі співчуття усім родинам і близьким загиблих 💔", - співчуває Регіна Тодоренко.

"Царство Небесне всім загиблим у цій авіакатастрофі!....... Співчуваю кожній родині!...", -щиро співпереживає Сергій Бабкін.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.