Відома американська телезірка, модель і блогер Кайлі Дженнер, яка за підсумками 2019 року стала однією з наймолодших мільярдерок, часто радує багатомільйонну армію фанатів яскравими моментами з життя у соцмережі Instagram. Красуня славиться своїми експериментами з зовнішністю, і в цей раз знову здивувала публіку змінами.

Як видно, на фото Кайлі позує, сидячи в кріслі біля каміна. На ній бежевий комбінезон в клітинку, який покриває майже все тіло і майже нічого не приховує. На ногах моделі витончені сріблясті босоніжки на шпильках, а через плече висить крихітна сумочка в тон взуття. При цьому можна помітити, що брюнетка Кайлі на фото з'явилася з пекучо-жовтим волоссям-каре. Дженнер відображена в спокусливій позі, вона спокусливо згинається і дивиться в камеру. Фолловери не пройшли повз і почали коментувати публікацію.

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.