Популярна українська співачка Світлана Лобода часто радує мільйони фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня вирішила показати сміливе чорно-біле фото, на якому позує з відомим режисером кліпів Аланом Бадоєвим, який 10 січня відзначає день народження. А в підписі до кадру артистка трепетно привітала кліпмейкера з його святом.

Як видно на фото, Світлана і Алан гуляють нічним містом, вона дивиться в камеру, а він самозабутньо затягується цигаркою. На ній шкіряні лосини, а верх вона прикрила величезною темною хусткою, закриваючи нею волосся, через плече у неї висить цікава сумка. Тим часом Бадоєв крокує в обнімку з Лободою в сірому пальті і джинсах. У підписі до фото співачка написала: "Нас з тобою пов'язує багаторічна історія. Пам'ятаю, ми студентами їздили на природу і один одному говорили, що в майбутньому станемо режисерами свого власного "кіно" кіно під назвою – життя! Все збулося і навіть більше", а також ніжно його привітала з днем народження.

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.