З'явилася інформація, що відома українська співачка Камалія разом зі своїм чоловіком - пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром, і їх доньками – Арабеллой і Мирабеллой, проводять зимові канікули у Фінляндії.

Камалія з сім'єю, Instagram

Так, Камалія і Захур зводили своїх маленьких доньок в будинок до знаменитого казкового пенсіонера Санта-Клаусу. У Фінляндії його називають Йоулупуккі. Потім вони всією дружною родиною сфотографувалися на тлі цього будинку.

Також на гірськолижному курорті відома виконавиця багато катається на лижах і навчає своїх милих доньок. Дівчата демонструють свої успіхи в цьому спорті.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На фотографії Камалія позує в сірому лижному костюмі, а дівчатка - в однакових червоних.

Камалія з доньками, Instagram

До того ж, співачка похвалилася успіхами катання на лижах її доньки Мирабеллы.

"Мірабелла - дебют на схилах", - підписала відеоролик вона.

Нагадаємо, що відома російська співачка Лоліта Мілявська вирушила на новорічні канікули в Дубаї. Нещодавно вона розлучилася з чоловіком, проте вже знайшла собі іншу компанію.

Як повідомляв портал Знай.ua, українська артистка Камалія розповіла, що не хотіла б у другий раз повторювати своє весілля.

Також портал Знай.ua писав, що український співак Павло Зібров розповів про захмарне гонорар, який отримав за участь в закритій вечірці. Народний артист виступив у ролі Діда Мороза перед олігархом.