Українська співачка Камалія показала свій розкішний особняк, в якому живе з чоловіком і двома дітьми. Дружина британсько-українського бізнесмена і мільярдера пакистанського походження Мохаммада Захура зізналася, що займалася дизайном будинку сама, про це вони розповіли в інтерв'ю Viva!.

Виконавиця для свого будинку використовувала мікс стилів бароко, схід і посмодерн. У фотосесії взяли участь також дочки-близнючки артистки і чоловік Захур.

"У будинку хороша аура. А ще Камалія декор будинку зробила сама. Вона, напевно, весь Дубай викупила, все звідти везла", - жартома розповів Мохаммад.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Пара зізналася, що вони завжди раді гостям, однак для цього Камалії іноді доводиться скасовувати плани, а вона цього не любить.

Бізнесмен розповів, що в родині у них панує матріархат і слово дружини – закон. Камалія запевняє, що у відносинах головне – повага, любов, компроміс і загальний інтерес.

"Мені здається, що любов - це коли ти не можеш без цієї людини, коли тебе до нього тягне, коли ти не уявляєш свого життя без нього", - сказала співачка.

Нагадаємо, Камалія з болем у серці згадала сімейну трагедію.

Як повідомляв Знай. ua, Камалія написала коханому зворушливий лист, мережа в захваті.

Також Знай. ua писав, що Камалія розповіла, на що вляпалася за кордоном.