У мережі активно обговорюють нове фото 41-річної співачки Камалії. Про це передає Clutch.

Камалію в пресі часто називають "найбагатшою співачкою України". Швидше за все, так і є, адже вона дружина підприємця пакистанського походження, мільярдер Мохаммада Захура. Незважаючи на неабиякий статус, Камалію часто критикують за позбавлені смаку вбрання і тягу до "розкоші".

А недавнє фото співачки сильно засмутило прихильників. На знімку знаменитість позує в ресторані разом з донькою, на ній ошатне міні плаття з відкритими плечима. Правда, приталений силует зіграв з 41-річною Камалією злий жарт, продемонструвавши всі вади фігури.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Шанувальники сперечаються про те, що означають такі фото: чи торкнулися співачки вікові зміни, або ж фотограф вибрав невдалий ракурс. Звичайно, навіть знаменитості мають право "розслабитися", тим більше, якщо вони "найбагатші".

Раніше повідомлялося, що нові фотографії співачки Камалії викликали справжню бурю у мережі, а вся справа у її вкрай дивних бровах.

Останнім часом найбагатша співачка України пустилася берега: обрізала під каре довгі локони і записалася на "брівки". 41-річна дружина мільярдера Мохаммада Захура опублікувала в Instagram фото, яке викликало багато питань.

"На зйомках кліпу подружилася з прекрасним соколом. З давніх часів ці птахи є символом захисту і свободи. Точнісінько про мою пісню "Вільна". Дуже чекаю нове відео, а ви?", - підписала пост зірка.

На знімку знаменитість позує у чорних вузьких штанях, леопардовому светрі, який одягла на сріблясту водолазку і в хутряній жилетці. Але що з бровами? Вони настільки неприродньо чорні, що виглядають так, ніби Камалія забула змити фарбу.

Нагадаємо, українська співачка Камалія Захур повідомила про трагедію, яку пережила напередодні.

Раніше Знай.ua повідомляв, Камалія повідомила про важкі проблеми зі здоров'ям.

Також Знай.ua писав, Камалія втратила найріднішу людину.