Популярна українська модель, співачка та акторка Даша Астаф'єва, яка свого часу підкорила серце самого видавця Playboy Х'ю Хефнера, часто ділиться з фанатами яскравими фотосесіями і відео своїх виступів. Так і в цей раз зоряна красуня показала фрагмент відео зі свого концерту, на якому її можна побачити у вельми відвертому образі.

Як видно, на невелику сцену зоряна красуня вийшла в спокусливому перловому корсеті, який красиво підкреслив її ідеальну фігуру, пишне декольте і стрункі довгі ніжки. Волосся Даші зібрані в тугий хвіст, а на її обличчі легкий макіяж. Як видно, зірка співає і танцює у компанії ще двох дівчат зі свого балету, який теж досить відверто одягнені. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію співачки.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.