Популярна американська модель, блогер і телезірка Кортні Кардашян з відомого сімейства Кардашьян-Дженнер часто радує багатомільйонну аудиторію, яку зібрала у своєму Instagram, яскравими моментами з життя. В цей раз зоряна красуня показала незвичайні кард, на якому з'явилася в дуже оригінальному образі.

Як видно, перед камерою Кортні з'явилася в цікавому місці – музеї або палаці, куди прийшла у вишуканій золотистій сукні. Цей наряд підкреслив ідеальну фігуру і пишне декольте зірки, також оголило тендітні плечі. Її волосся зачесане назад, на обличчі красивий вечірній макіяж, а вона поклала руки на голову і не дивиться в камеру. У підписі до фото Кардашьян написала загадкову філософську фразу, а фанати кинулися обговорювати такий гарний образ зірки на знімку.

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що старша Кардашьян переплюнула сестричок.