Ведуча "Сніданку з 1+1" Людмила Барбір, яку за красу шанувальники назвали українською Монікою Беллуччі, провела різдвяні свята у Яремче на фестивалі Winter Romantik Fest. У Карпатах вона змогла поєднати улюблену роботу з незабутнім відпочинком.

Зірка "Танців з зірками" зізналася Знай.ua, що завжди любить активний відпочинок: походи в гори, поїздки на квадроциклі та роуп-джампінг (стрибок з висоти на шнурі).

Руслан Сенічкін та Людмила Барбір
Руслан Сенічкін та Людмила Барбір

За її словами, минулого літа вона зважилася на екстремальний вчинок - стрибок з висоти біля річки Прут у Яремче.

"Я взагалі-то дуже боюся висоти, - зізналася Барбір. - Тобто, стояти на висоті я не боюся, але втратити контроль, просто стрибнути в нікуди - це для мене мій страх, моя фобія".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Цієї зими на подібний стрибок Людмила не наважилася, але її співведучий Руслан Сенічкін та подруга-візажист Валерія Баранова все-таки спробували. Дівчина поділилася відеороліком свого стрибка у соцмережі. Це дійсно виглядає дуже страшно!

Також Людмила розповіла, що з дитинства звикла до крижаної води, тому скупатися у гірській річці для неї - не проблема. Нагадаємо, Люда родом з Чернівецької області.

"Черемош завжди холодний! Влітку трохи нагрівається, але гірські річки завжди холодніші, ніж море. Я коли вперше увійшла у море, була здивована, наскільки воно тепле!" - поділилася враженнями зірка.

Крім того, Люда назвала ще одну улюблену карпатську особливість - гуцульський танець Аркан.

"У мене діду колись танцював, та так, що підлогу зламав! Я добре знайома з цим танцем. Звичайно, ще люблю покуштувати тих смаколиків гуцульських, яких я щодня не їм, бо всі ми стежимо за фігурою. Я зазвичай собі дозволяю, коли приїжджаю до мами і на Гуцульщину", - зізналася Барбір.

Руслан Сенічкін, Ауріка Ротару та Людмила Барбір
Руслан Сенічкін, Ауріка Ротару та Людмила Барбір

На Різдво у Карпатах Людмила Барбір була без родини, але в дружній компаніі колег та інших зірок. Вона розповіла, що її чоловік та син поїхали святкувати до бабусі - її мами, але вони все одно на зв'язку.

Те, що телеведучу порівнюють з Монікою Беллуччі - не новина для Люди.

"Я не буду кривити душею: коли тебе порівнюють з однією з найсексуальніших жінок світу - це, звичайно, дуже лестить! Але я прекрасно ставлюся до Моніки Беллуччі, вважаю її хорошою акторкою, прекрасною жінкою", - зазначила Барбір.

Нагадаємо, раніше Знай.ua розповідав, як Людмила Барбір, Руслан Сенічкін, Ольга Сумська та інші зірки відсвяткували Різдво у Яремче.

Також читайте, що Ольга Сумська розповіла про найулюбленіше місце у Карпатах.

Також повідомлялося, що Олена Кравець, Людмила Барбір та Вова Остапчук зробили відверті зізнання на "Танцях з зірками".