Відома російська актриса і режисерка Рената Літвінова не захотіла фотографуватися з фанатами після недавньої аварії, в яку вона потрапила під колеса автомобіля на пішохідному переході прямо у власний день народження, 12 січня.

Після інциденту знаменитість підтвердила цей факт і пояснила, що в момент ДТП була абсолютно тверезою. Також вона отримала допомогу від хірурга Теймура Кулієва, який їй зашив підборіддя.

"Всім, хто переживав – зі мною вже все гаразд, мене дійсно на пішохідному переході збила машина, яка абсолютно не збиралася зупинятися", - написала Літвінова в своєму Instagram.

Пізніше росЗМІ дізналися, що відразу після інциденту Літвінова була помічена в одному з московських ресторанів. Там до неї підійшли стурбовані шанувальники, які хотіли запитати, як Рената себе почуває. Ще вони попросили пам'ятну фотографію, проте кумир їм відмовила.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Я не хочу фотографуватись. Зі мною не все гаразд, тому і не хочу", - різко відповіла актриса.

Нагадаємо, що Ренату Літвінову в центрі Москви збила машина. Медики надають їй необхідну допомогу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Рената Літвінова підтвердила, що її збила машина в центрі Москви, а також вона розкрила деталі дорожньо-транспортної пригоди.

Також портал Знай.uа писав, що зірці серіалу "Щасливі разом" Наталії Бочкарьовій, яку звинувачують у вживанні наркотиків, загрожує тюремне ув'язнення терміном до трьох років.