Актори культового серіалу "Друзі" знову зібралися разом – цього разу на червоній доріжці премії Critics’ Choice Awards.

Так, Дженніфер Еністон зустрілася з колегами по знімальному майданчику серіалу "Друзі". Відомо, що зйомки дуже зблизили актрис між собою, і вони досить часто зустрічаються в неформальній обстановці.

Нещодавно Еністон опублікувала фотографії на своїй Instagram-сторінці зі своїми давніми подругами Кортні Кокс і Лізою Кудроу, з якими вони разом знімалися в "Друзях". За їх спинами видно, що зустріч проходила в якомусь барі, швидше за все, напередодні церемонії вручення премії Critics’ Choice Awards.

Крім того, ходять чутки, що серіал триватиме після тривалої зупинки. Якщо все пройде як заплановано, то серіал повернеться на телеекрани вже в травні цього року.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що в соціальній мережі TikTok Кортні Кокс і її 15-річна донька Коко Аркетт поділилися з підписниками новими танцювальними рухами, які до болю нагадують про улюблений серіал.

Як повідомляв портал Знай.uа, Бред Пітт і Дженніфер Еністон несподівано зблизилися перед новорічними святами.

Також портал Знай.uа писав, як Джолі поцупила Пітта у Еністон.