Популярна українська співачка Maruv, яка свого часу виграла Нацвідбір на Євробачення, але так і не поїхала через скандал навколо виступів у Росії активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно артистка виставила трепетний сімейний кадр, якими радує шанувальників досить рідко. Так, артистка позувала з чоловіком Олександром та їх милим щеням породи французький бульдог на прізвисько Ізольда, у якої, до речі, вже навіть є власний аккаунт.

"Family portrait ❤️(Сімейний портрет)", - лаконічно підписала Анна Корсун. Фолловери залишилися в захваті: "Ви мені і раніше дуже подобалися, а з цією ідеальною собакою ви вже мій фаворит 😅👌🏿 Дуже 🔥❤️", "Собаки це наші маленькі дітки. Вони навіть схожі на нас😍", "Якая посмішка🔥😻😻", "Коли Ізольда буде ходити в латексі ?)🖤", "Яка гарненька собачка взагалі миленька💕💕❤️❤️", "Ізольда Олександрівна дивовижна ! 😹 Звичайно ж , також як і її батьки ❣️", "Красива пара", "Самі найкращі😍🔥🔥❤️❤️😘".

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, MARUV зробила жорстку заяву з приводу Євробачення, не це хотіли почути від неї українці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.