Популярна українська співачка, актриса і модель Даша Астаф'єва, яка була улюбленицею самого видавця Playboy Х'ю Хефнера і не раз прикрашала обкладинки глянцю, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня поділилася з фанатами результатами пікантній фотосесії.

На новому фото Даша позує на вулиці в одному тільки чорному купальнику, а на е плечі висить незвичайна накидка з чорних пір'їн. Волосся співачки розпущені і трохи розпатлане, а на її обличчі яскравий макіяж. при цьому Астаф'єва стоїть в цікавій позі і знята ніби зверху. У підписі до фото зірка написала: "Улюблений сет) з краєчку твоєї долі... Ph: @anka_fateeva St @nazardidyk @atelierbordelle". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію співачки.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.