Наташка Горова – 20-річна дочка колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя. Нещодавно Наташа разом з мамою і братом відправилася в Америку, а потім перебралися і до Мексики, звідки вона вже встигла викласти кілька фото. Однак, новий пост Наташі відрізняється від попередніх – тут вона показала два фото, яких показує "очікування/реальність".

Як видно, на першому знімку дівчина зобразила себе у дзеркало ванної кімнати. На ній з одягу тільки червоні трусики і коротенький топ кольору хакі, животик вона явно втягнула і гарно позує. А от на другій фотографії Наташка з'явилася в цьому ж вбранні, але вже сидячи на пляжі на шезлонгу і потягуючи коктейль. І сидить вона так, що добре видно животик з невеликими складочками. У підписі до фото Наташка написала про природну красу: "Очікування – реальність. Не вірте "ідеальному образу" дівчат з Instagram. Ще не зустріла ні одну таку на пляжах. Любіть себе і показуйте себе справжню! Нарешті світ приходить до тями і повертається в моду натуральність".

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смішна Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми у крихітному бікіні.