Відома американська телезірка, модель і блогер Кім Кардашьян, яка прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу і дружбою з Періс Хілтон, часто підігріває інтерес публіки до своєї персони на сторінці в Instagram. В цей раз зоряна красуня вирішила показати спекотне фото, на якому з'явилася в досить відвертому образі. Як видно, зірка сама себе зазняла у дзеркало своїй вбиральні.

Кім Кардашьян з'явилася перед камерою у вузькому крихітному рожевому бікіні, яке ледь утримує соковиті форми зірки. Її волосся зібране у високий хвіст на маківці, а на очах масивні сонцезахисні окуляри. А сидить вона на підлозі в оточенні розкиданих речей, але вони їх, мабуть, зовсім не бентежать. Шанувальники зіркової світської левиці не залишили без уваги таку публікацію і почали активно обговорювати образ красуні.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще