Популярна американська телезірка Кортні Кардашьян, яка є однією з сестер сімейства Кардашьян-Дженнер, і яка також прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, часто радує шанувальників яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз спекотна красуня порадувала публіку жарким кадром з відпочинку у сонячній Італії.

Як видно, перед камерою Кортні Кардашьян з'явилася в сексуальному золотому купальнику-бікіні, який майже зливається з її засмаглим тілом, але підкреслює красиву фігуру. Модель зображена на яхті, вона присіла на край палуби і млосно дивиться в кадр, а за її спиною відкривається фантастичний пейзаж. Зірка не підписала свою фотографію, а прихильники кинулися обговорювати її нове фото, засипає компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що старша Кардашьян переплюнула сестричок.