Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає в складі групи "НеАнгели", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Нещодавно красуня вирушила на відпочинок на Балі, ще й дітей з собою захопила, і тепер публікує сонячні знімки з казкового острова.

В цей раз зоряна красуня показала миле фото, на якому з'явилася в неймовірно спокусливому образі. Слава відображена біля кам'яної скелі, вона стоїть трохи боком до камери в довгій темно-зеленій сукні-пальто, яка ще й трохи прозора. Цей наряд красиво підкреслив ідеальні форми зірки, і оголив її пишне декольте, так ще і трусики засвітив. Волосся співачки розпущене і розпатлане, а на її обличчі легкий макіяж і сонцезахисні окуляри. У підписі до фото Камінська написала довгий пост, а шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати фото красуні.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.