Від президенства до продюсера кіно один крок.
Експрезидент США Барак Обама разом зі своєю дружиною Мішель Обамою уклали багаторічну угоду з Netflix.
Таке повідомлення розмістила саме стрімінгова кінокомпанія у своєму офіційному твіттері ще у 2018 році.

У Netflix стверджують, що контракт дійсно підписали не на короткий термін. Подружжю потрібно буде продюсувати документальні серіали та фільми, що розповідатимуть надихаючі історії від талановитих людей. Виробництво контенту ляже на плечі компанії High Ground Productions, права на яку вони викупили.

Мішель і Барак Обама
Мішель і Барак Обама

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

А днями Барак і Мішель Обама повідомили про те, що вони придбали права на екранізацію книги Майкла Льюїса "П'ятий ризик". і вже розпочали підготовку до роботи над фільмом, який буде розповідати про період перед відходом Барака Обами і приходу Дональда Трампа. Останього ж в книзі показано не у виграшному світлі.

В ЗМІ подейкують, що наступною може стати екранізація автобіографії Мішель Обами.

Хоч Барак Обама заявляв раніше, що не буде висловлювати у фільмах свою позицію щодо політики, зараз раз у раз бере лише політичні теми.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про Топ-5 можливих способів заробітку для принца Гаррі та Меган Маркл


Як повідомляв портал "Знай.ua", фотограф Барака Обами в Білому домі поділився рідкісними фотографіями колишнього президента Америки.


Також "Знай.ua" писав, що колишній президент Америки досі живе на Гаваях