Популярний український телеведучий Володимир Остапчук, який відмінно проявив себе в недавньому сезоні "Танців з зірками", опублікував кілька незвичайних фотографій в своєму Instagram, а також натякнув, що збирається підкорювати ще й "Голос країни". Так, на першому знімку драйвовий Вова зображений з мікрофоном, в який, мабуть, щось виконує.

На другому фото телеведучий знятий на тлі яскравих декорацій, сам він дуже ошатний – в кофті на блискавці і білій сорочці з краваткою. І звичайно ж, вражає своєю широкою усмішкою. А на третьому знімку Остапчук позує в компанії своїх друзів, серед яких його колега-телеведучий Юрій Горбунов. У підписі до фото Володимир написав: "Скоро-скоро 10 бомбічний сезон @goloskrainy_official. Як думаєте, може мені теж варто піти туди і почати сольну кар'єру? Так/Ні/Не варто". А фоловери почали активно обговорювати публікацію зоряного красеня, який, до речі, недавно розлучився з дружиною після 12 років шлюбу.

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.