Італійський модний дім Versace більше не буде використовувати шкіру кенгуру при виробництві одягу і взуття на тлі загибелі мільйонів тварин в Австралії через масштабні лісові пожежі.

Гарні новини для Австралії та її тварин:знаменитий італійський бренд Versace відмовився від використання шкіри кенгуру. Про це повідомляє сайт організації LAV, що займається захистом прав тварин.

Зазначається, що переговори LAV і Versace почалися ще в 2018 році, а рішення про відмову від використання шкіри кенгуру було прийнято в минулому році, але відомо про нього стало лише на цьому тижні.

За даними LAV, щороку в Австралії в комерційних цілях мисливці вбивають більше 2,3 млн кенгуру. Тварин використовують, в тому числі й для харчових цілей, але шкіра є цінним ресурсом, найбільшим імпортером якого служить якраз Італія.

Також багато тварин гине у пожежах, які сьогодні набули безпрецендентних масштабів.

Однак, відмова Versace від використання шкіри кенгуру безпосередньо не пов'язаний з пожежами в Австралії, а скоріше викликана тиском з боку італійських зоозахисників.

Представник Versace підтвердив, що відтепер "використання шкіри кенгуру повністю припиниться".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, в результаті лісових пожеж, що вирують в Австралії з осені 2019 року, близько півмільйона тварин згоріло заживо.


Як повідомляв портал Знай.ua, в Австралії показали, як королівський флот "наосліп" рятує тисячі людей.

Також Знай.ua писав, відома модель "роздавала" інтимні знімки заради порятунку тварин в Австралії