Відомо, що популярна українська телеведуча Леся Нікітюк може дивувати своїх фанатів, що вона й довела в новому випуску зіркового шоу Lux Challenge, яке виходить на YouTube-каналі Люкс ФМ.

Леся Нікітюк, Lux Challenge

Так, Слава Дьомін та Таня Татарченко запросили до себе богиню українських маршруток Лесю Нікітюк. Вона гідно змагалася зі Славою, а також успішно виконала завдання підступної Тані.

Теледіві Нікітюк довелося непросто, оскільки їй діставалися складні завдання. Відважна красуня зуміла з'їсти три зубчики часнику, відчула всю користь іхтіолової мазі та багато іншого. Але, самим курйозним моментом стало завдання для Слави Дьоміна, яку співачка прикрасила змінами в правилах.

Леся Нікітюк, Lux Challenge

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Справа в тому, що Славі довелося дожовувати після Нікітюк фарширований перець.

"Коли я буду лежать на одрє шоу-бізнеса, а Дьомін буде вести програму "Хто зверху" я скажу: "Ти, гамнюк, помню я ще то врємя, коли ти після мене дожовував", - посміялася зі свого конкурента Леся.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк поділилася з фанатами яскравим кадром зі своєї подорожі, однак не вказала, куди саме вирушила.

Як повідомляв портал Знай.ua, напередодні початку ювілейного сезону "Голосу країни" у Києві відбулася презентація головної вокальної битви епох.

Також портал Знай.ua писав, що Леся Нікітюк показала миле селфи в дзеркалі, яке зробив в елітному київському готелі.