У неділю, 19 січня, на телеканалі "1+1" стартує 10 сезон шоу "Голос країни". Телеглядачі побачать найсильніший відбір виконавців за всю історію проєкту. Тренери повідомили, які саме голоси шукають і яку стратегію для перемоги вони обрали.

Найдосвідченіший тренер і популярна українська співачка Тіна Кароль розповіла, кого шукає в свою команду і зробила несподіване зізнання.

"Це не тільки ювілейний сезон, а справжня битва епохи. Всі вокалісти амбітні, емоційні, артистичні. З різними долями, але спільною метою, — вести за собою людей на бік добра. У них не просто сильні голоси — пісні ллються з серця. Впевнена, на сцені "Голосу" запалиться нова зірка. Під час сліпих прослуховувань я побачила її серед учасників і навіть задумалася над тим, щоб взяти під своє крило вокаліста як продюсер", - поділилася Кароль.

Тіна Кароль

У свою чергу Потап, який зайняв подвійне крісло разом зі своєю дружиною, сказав, що вони прийшли на "Голос країни", щоб допомагати співакам розкриватися.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Ми дуже щасливі та знаємо, що щаслива людина - реалізована. Тому ми хочемо набрати в команду артистів, які прагнуть до внутрішнього апгрейду. Ми в пошуках талановитих співаків, які хочуть змінюватися. Наше супер-завдання не просто працювати зі своєю командою протягом проєкту, а зробити так, щоб після закінчення "Голосу країни" наші учасники знали, як досягти успіху за його межами", - зізнався він.

Настя Каменських зізналася, кого саме очікує знайти.

"Я шукаю яскравих особистостей і готових перемогти не тільки в шоу, але і над собою та своїми страхами. А моя місія - їм у цьому допомогти. Звичайно, голос має дуже важливу роль в цьому шоу, але, як підказує мій тренерський досвід, важливо й те, як людина тримається на сцені, як вона рухається, яку передає енергетику", - розповіла дружина Потапа.

Настя Каменських і Потап

Також MONATIK поділився власною стратегією, яка повинна привести його до грандіозної перемоги.

"Для мене це дуже довгоочікуваний сезон і звичайно ж я прийшов перемагати, як і кожен з тренерів. Стратегія у мене не змінюється з року в рік. Я вже 2-й рік на "Голосі країни" і 2 роки я був на "Голос.Діти", і там, і тут - працювати з душею, працювати на повну, працювати на максимум, надихати, і надихатися учасниками. Створювати щось нове, відкривати таке, що раніше здавалося неможливим", - зізнався мультиартист.

MONATIK

Dan Balan повідомив, що буде намагатися відчути "свого" виконавця.

"Мені для початку потрібно відчути енергетику виконавця, а стратегії та план боротьби за учасника відходить на другий план. Для мене "Голос країни" - це проект насамперед про голос, про можливість відчути виконавця і зрозуміти, що саме я можу допомогти розкрити його талант", - сказав він.

Дан Балан

Нагадаємо, що співачку Тіну Кароль помітили в компанії невідомого чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.ua, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль похвалилася дуже ніжним чином зі свіжої фотосесії, позуючи серед безлічі екзотичних метеликів.

Також портал Знай.ua писав, що напередодні початку ювілейного сезону "Голос країни" в Києві відбулася презентація головної вокальної битви епох.