Популярний голлівудський актор Вілл Сміт і його колега Мартін Лоуренс записали для українців веселе відеозвернення, в якому розповіли про майбутню прем'єру фільму "Погані хлопці назавжди". Ролик вже можна подивитися на YouTube.

Так, актори запросили всіх жителів України на яскраву комедію, в якій вони виконали головні ролі.

Вілл Сміт поцікавився, чи встигли українці оговтатись після новорічних і різдвяних свят, адже було багато вихідних та їжі.

Вілл Сміт і Мартін Лоуренс, кадр з трейлера
Вілл Сміт і Мартін Лоуренс, кадр з трейлера

У прем'єрі покажуть продовження фільму про двох американських поліцейських та їхні пригоди. Перша частина фільму була знята ще в 1995 році, а друга в 2003. До речі, обидві частини комедії викликали захоплення у глядачів.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Прем'єра третьої частини "Погані хлопці назавжди" в Україні відбудеться 23 січня. Варто відзначити, що крім Сміта і Лоуренса у фільмі ми побачимо Ванессу Хадженс і Чарльза Мелтона, якого багато хто знає по серіалу "Рівердейл".

Нагадаємо, що голлівудські зірки "знялися" в підтримку нового українського фільму "Наші котики" про збройний конфлікт на Донбасі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Лашана Лінч тимчасово замінить Джеймса Бонда на посаді агента 007.

Також портал Знай.uа писав, що актор Роберт Дауні-молодший записав зворушливе відеозвернення до українців.