Відома українська зірка Ані Лорак, яка давно вже "прописалася" у Росії, і з концертами об'їздила всю РФ, часто радує публіку яскравими моментами з життя, публікуючи фото і відео у своєму Instagram. Зараз співачка з молодим коханцем відпочиває в сонячній Каліфорнії, звідки частенько викладає фото.

В цей раз зоряна красуня вирішила похвалитися фанатам, що побувала в Голлівуді. Як видно, на прогулянку Лорак вийшла в чорних джинсах і білій футболці, поверх якої накинула чорну сорочку. Волосся красуні розпущене, на її очах сонцезахисні окуляри, а в руці вона тримає невелику чорну сумочку. При цьому співачка зображена як ніби в русі, а за її спиною видно розкішний червоний автомобіль. Звичайно ж публікація Лорак не залишилася без уваги, фоловери почали активно обговорювати її образ і стиль.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.